INSPIRATION: MACARONS

PLANLÆG DIN NÆSTE REJSE

[Sponsoreret indhold]

Som I nok efterhånden alle har fundet ud af, så elsker jeg at rejse, og har også allerde planlagt min næste rejse, men mere om det når jeg har været afsted!

I dag skal det nemlig handle om, hvordan I og jeres familie nemt kan planlægge jeres næste rejse. For det behøver nemlig ikke være så svært.
I min familie er det min far, der står for de praktiske ting. Men for et år siden, da jeg tog til London med nogle veninder, var det mig selv, der stod for det. Dengang syntes jeg det var lidt bøvlet, men jeg kan i dag introducere jer for et nyt dansk rejsebureau, der gør det hele meget nemmere.
Det danske rejsebureau er Yaneeda, hvis motto er: “Spar penge, book din rejse online, drop de dyre mellemled. “ Det lyder da ret okay i mine ører i hvert fald, for hvem vil ikke gerne spare lidt penge?

Når jeg går ind på deres hjemmeside, så synes jeg det hele er meget overskueligt. Noget, der især fanger mit blik, er at de har en tilbudsside, så man kan finde de billigste rejser. Hvis man går ind under destinationer, og vælger en specifik destination – f.eks. USA, så kommer de også med en god guide til, hvad man kan forvente i USA. Dét kalder jeg god service.

Eftersom jeg jo elsker USA, vil jeg selvfølgelig give jer et indblik i, hvad de f.eks. tilbyder til USA. Så kan I få en idé om, hvad det er for et rejsebureau vi egentlig har med at gøre.

Skærmbillede 2017-02-16 kl. 7.45.32 PMSkærmbillede 2017-02-16 kl. 7.46.23 PMDet er vigtigt, at man læser den lille grønne informationsknap, da der her står, hvad prisen inkludere og ikke inkludere.
Ud fra de informationer, som I kan se på billederne, så synes jeg det lyder helt igennem fantastisk, også selvom man selv skal booke fly til/fra USA (det er bare at gå ind på det nærmeste flyselskabs hjemmeside, og bestille det dér). Man får virkelig oplevet en masse på 10 lækre dage, og jeg får helt lyst til at droppe skolen på mandag, og hoppe på et fly istedet for.

Nu er det bare jeres tur til at gå ind på Yaneeda, og finde ud af, hvor du gerne vil hen næste gang!

[Dette indlæg er betalt, og dermed sponsoreret, men alle holdninger er mine egne]

Har du nogle erfaringer med Yaneeda?

Husk, at du altid kan følge mig på de sociale medier:
Bloglovin
Instagram
Snapchat; simone1998x

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INSPIRATION: MACARONS