VALENTINES DAY

INSPIRATION: MACARONS

Mens det stadig er vinterferie, vil jeg give jer et lille forslag til, hvad I kan bruge dagene på, hvis I ligeså mig bare tuller rundt hjemme i kolde Danmark.
Personligt har jeg selv gjort brug af dette tip, dog i en lidt mere doven version, men det skal der nu også være plads til engang imellem.

Mit forslag er simpelthen, at I kan bage nogle superlækre macarons! Eventuelt i en masse forskellige smage og farver, for at gøre den kolde vinterferie lidt mere festlig.

Endnu et tip, er at Lidl lige nu har en “færdigblanding” så man hurtigt og nemt kan lave lækre macarons. Det koster 20kr, og så smager det simpelthen så lækkert, så det kom jeg til at lave i søndags.

macaroonsPictures found on weheartit.com

Så i anledningen af mit lille tip, har jeg sammensat en collage af en masse lækre macarons, så I rigtig kan blive inspireret til at få mikset lidt ingredienser sammen, og få bagt sådan nogle lækre små hapser.

God fornøjelse!

Husk, at du altid kan følge mig på de sociale medier:
Bloglovin
Instagram
Snapchat; simone1998x

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VALENTINES DAY