INSPIRATION: FLOWERS ON BODY

HVORDAN RENSER JEG MINE MAKEUPBØRSTER?

Hvis der er noget, som jeg synes er ekstremt vigtigt, når man bruger makeup, så er det at man er god til at rense sine makeupbørster. Jeg renser mine børster en gang om måneden cirka, men man burde jo nok gøre det noget oftere. For at pudse min egen glorie lidt, ved jeg dog, at jeg gør det meget oftere end så mange andre. Men for mig er det vigtigt, at man får renset det gamle makeup ud af sine børster, da det er meget uhygiejnisk.

Jeg vil derfor give jer et tip til, hvordan jeg renser mine børster. Man kan selvfølgelig købe dyre makeupmærkers egne renseprodukter, men jeg synes nu aldrig de virker særlig godt. Så har jeg også prøvet mig med en hjemmelavet makeuprenser, som faktisk fungerede ganske udmærket (tip: bland opvaskemiddel og olie – lige meget af begge – i en lille skål), men der er dog ét produkt som jeg vender tilbage til.

Jeg modtog en prøve af produktet for efterhånden et års tid siden i en goodiebox. Dog har jeg efterfølgende købt produktet full size selv, da jeg synes at det virkede helt igennem fantastisk godt!

Skærmbillede 2017-02-13 kl. 1.41.19 PMJeg bruger ovenstående produkt fra beautyblenders eget mærke. Produktet kan kan købes i Matas til ca. 130kr (kan ikke finde det på deres hjemmeside, så det er en cirka pris). Dog kan jeg bedst lide min at beautyblender er fra real techniques, da den er bedre. Men beautyblender har bestemt gjort det godt med deres renseprodukter!

 IMG_3610Produktet indeholder denne lyserøde form, hvor man kan kører børsten rundt, for at få makeuppen bedre ud, samt den hvide sæbe.

Hvordan gør man så? Jo jeg plejer at tage sæben op i hånden og fugte den lidt, samt gøre min pensel/svamp våd. Så kører jeg den bare rundt på sæben i cirkulerer bevægelser. Alt efter, hvor meget makeup, der er i børsten kan jeg godt finde på at skylle den undervejs, for at være sikker på, at det hele kommer ud. Derefter skyller jeg børsten grundigt med vand, presser vandet ud med mine hænder, og sætter dem i en beholder, så det kan tørre natten over. Dét er sådan, at jeg sørger for altid at have lækre makeupbørster at bruge.

Hvordan renser du dine børster?

Husk, at du altid kan følge mig på de sociale medier:
Bloglovin
Instagram
Snapchat; simone1998x

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INSPIRATION: FLOWERS ON BODY