Alle indlæg, Inspiration

INSPIRATION: GOLD

Jeg finder det yderst interessant, hvordan en masse forskellige slags billeder kan være med til at inspirere en. Som I måske efterhånden har lagt mærke til, så finder jeg en masse af bloggens billeder på weheartit. Det er en hjemmeside, som jeg tjekker et par gange om ugen, hvor jeg gemmer de billeder, der inspirere mig, og drager en følelse frem i mig. Det er også derfor, at jeg så elsker at lave disse inspirationsindlæg til jer. De ser oftest ikke ud af særlig meget, men det er dét, der er det smukke ved det, for man kan nemlig få det til at fylde så meget mere, end det egentlig er.

Så jeg håber virkelig, at I nyder mine inspirationsindlæg, ligeså meget som jeg nyder at finde billederne.

goldPictures found on weheartit.com

Husk, at du altid kan følge mig på de sociale medier:
Bloglovin
Instagram
Snapchat; simone1998x

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar