MINE GO-TO LÆBESTIFTER

INSPIRATION: GIGI HADID

Det er efterhånden ved at være et godt stykke tid siden, at jeg har lavet inspirationsindlæg om kendisser, og jeg har egentlig længe lidt haft denne kendis i tankerne, så derfor synes jeg, at det var på sin plads at lave et lille inspirationsindlæg i dag, tilegnet Gigi Hadid.

gighadidPictures found on weheartit.com

Det skal bestemt ikke være nogen hemmelighed, at jeg ikke kender synderligt meget til Gigi Hadid som person. Jeg ser hende på billederne, hvor jeg forguder hendes naturlige skønhed. Derudover ved jeg at hun er datter af en Beverly Hills lady (min mor ser programmet i tv’et), og at hun har nogle fantastiske kendisvenner, samt en lækker kæreste (Kendall Jenner og Zayn Malik).

Men selvom jeg ikke ved meget om hende, kan jeg godt føle mig inspireret af hende, og jeg kunne helt sikkert godt finde på at bruge hendes mere naturlige makeup look som inspiration fremover.

Hvad er dine tanker om Gigi Hadid?

Husk, at du altid kan følge mig på de sociale medier // You can always follow me on my social medias:
Bloglovin
Instagram
Snapchat; simone1998x

// Todays blogpost is all about Gigi Hadid inspiration. I really adore her, even though I barely know anything about her. I am especially in to her natural makeup look, which I might use as inspiration in the future. What do you think about Gigi Hadid? //

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE GO-TO LÆBESTIFTER