HAPPY NEW YEAR

GØR DETTE ÅR, TIL DIT ÅR!

I dag er det den 1 januar, hvilket også betyder, at vi nu er i 2017 og dermed har et nyt år foran os, til at gøre de ting vi ikke fik gjort, og til at bevare de ting vi fik gjort i 2016.

Skærmbillede 2016-12-26 kl. 18.26.02

Jeg vil ikke skrive, hvor meget jeg har nydt 2016, for det har jeg allerede gjort. Jeg vil dog derimod bede jer om at kigge ekstra godt på ovenstående billede, og virkelig suge de få ord ind til jer.
Hvis du har haft et dårligt år, så får du hermed et helt nyt år til at gøre alt bedre, du får 365 dage til at opleve nye ting og til at se og udleve alle de muligheder du nu engang har. Så nyd det, tag Verden i din hånd, og gør dette år til dit år!

"A new year is like a blank book. The pen is in your hands.
It is your chance to write a beautiful story for yourself."

Jeg ønsker jer alt muligt held og lykke i det nye år! Jeg ønsker for jer, at alle jeres drømme går i opfyldelse, og at dette år bliver perfekt for hver og en af jer <3

Husk, at du altid kan følge mig på de sociale medier // You can always follow me on my social medias:
Bloglovin
Instagram
Snapchat; simone1998x

// I just wanted to use todays blog post to tell you all, to make this year, the year you have always dreamt of. If 2016 was a bad year for you, then you have gotten a whole new year to make it better. And if 2016 was just perfect, then continue living.  No matter what, I wish you all the best of luck in this new year, and I hope that it will be just perfect for all of you. <3 //

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HAPPY NEW YEAR