Alle indlæg, Jul

GLÆDELIG DECEMBER

Vi er nået til den tid på året, som jeg elsker aller mest; JULETIDEN.

Jeg elsker julen og alt det indebærer. Jeg elsker oppyntningen og al den dejlige julehygge, der er i december måned.

winterPictures found on weheartit.com

Der sker noget magisk ved stemningen uanset, hvor man er. Folk er glade og generelt mere postive. Det er utrolig hyggeligt at komme hjem fra en lang skoledag, tænde diverse julelys og drikke en kop varm te eller kakao. Det er lige, som jeg allerbedst kan lide det.

Hvilken tid på året kan du bedst lide?

Husk, at du altid kan følge mig på de sociale medier // You can always follow me on my social medias:
Bloglovin
Instagram
Snapchat; simone1998x

// We have finally reached that time of the year. It’s also the time that I look most forward to; December. The mood everywhere you go is just positive and people are generally more happy. All the candles will be lid, and there’s a good reason for drinking some hot tea. I just love it. What’s your favourite time of the year? //

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar