GLÆDELIG JUL

MINE JULEGAVER

Først og fremmest så håber jeg, at I alle havde en helt igennem fantastisk juleaften, omgivet af dem I har kær.
Personligt havde jeg en fantastisk aften. Jeg var omgivet af nogle dejlige mennesker, jeg fik lækker mad, og vi fik grint en masse.

Traditionen tro, vil jeg selvfølgelig vise jer mine dejlige julegaver.
Jeg vil på forhånd sige, at jeg ved godt, at jeg er en meget heldig person, jeg får altid mange og gode gaver. Dette indlæg er ikke lavet for at blære mig, men blot fordi jeg efterhånden har lært, at der er stor efterspørgsel på at se mine julegaver, og det er også noget jeg selv elsker at sidde og se hos andre bloggere/youtubere.

KØKKENTING

Skærmbillede 2016-12-25 kl. 15.13.02Jeg fik to piskeris (forskellige størrelser), samt en lille si. Derudover fik jeg to køleskabsmagneter med følgende tekst; “Sometimes you win. Sometimes you learn” og “If you want breakfast in beed, sleep in the kitchen”.
Alle ting fik jeg af mine forældre.

Skærmbillede 2016-12-25 kl. 15.13.17Så fik jeg to beholdere til film og staniol. Samt “bagepapir”, som kan genbruges, vildt smart!
Jeg fik begge ting af mine forældre.

Skærmbillede 2016-12-25 kl. 15.13.26Jeg fik en super sød køkkenvægt af mine forældre fra mærket SilverCrest.

Skærmbillede 2016-12-25 kl. 15.13.41Den sidste køkkenting jeg fik var også fra mine forældre. Jeg fik dette super lækre knivesæt, som forøvrigt er vildt behageligt at have i hånden, så jeg glæder mig allerede meget til, at jeg tager det i brug når jeg flytter hjemmefra.

BØGER

Skærmbillede 2016-12-25 kl. 15.12.38Jeg fik også en masse lækre bøger, som jeg glæder mig meget til at læse.
Af min morfars kæreste fik jeg Berlinerpoplerne, som lyder utrolig interessant.
Derudover fik jeg også 3 bøger fra min onkel og tante. To Nicholas Sparks bøger; Two by Two og See me. Samt Holding Up The Universe af Jennifer Niven.
Jeg ser i hvert fald allerede frem til næste ferie, hvor jeg forhåbentlig kan få læst alle disse spændende bøger.

MAKE-UP

Skærmbillede 2016-12-25 kl. 15.12.51Den 23 december (lillejuleaften), byttede jeg gaver med min bedsteveninde. Af hende fik jeg denne fantastiske Highlight & Contour pro palette. En palette jeg allerede tog i brug dagen efter, så det må siges at have været et godt køb, og jeg kan bestemt anbefale den!

Skærmbillede 2016-12-25 kl. 15.12.20Så fik jeg også en masse lækre makeup børster fra Nilens Jord (I ved jo, at jeg er fan), af min onkel og tante. Jeg fik følgende i Black Diamond serien; Eye shadow brush, large angled eye shadow brush og duo fiber face brush. Som I jo ved, så fik jeg den midterste børste den 4 advent, så den skal jeg ned og bytte til en anden.

Derudover fik jeg også et gavekort til Matas fra min tantes søster. Samt en MAC læbestift i farven Taupe (den er seriøst guddommelig!) fra min tantes niece/min gode veninde.

UR

Skærmbillede 2016-12-25 kl. 15.12.08

Det sidste jeg fik var dette overskønne Michael Kors ur, som jeg fik af mine forældre. Jeg havde ønsket mig et Michael Kors ur, som de ville købe til mig, men som butikken ikke ville nå at kunne bestille hjem inden jul, så derfor købte mine forældre dette til mig, så jeg fik en fysisk gave. Det var så meningen, at jeg skal ned og bestille det rigtige ur – jeg har dog valgt at beholde dette ur istedet for, da jeg synes det er SÅ lækkert og fint. Og jeg glæder mig utrolig meget til at tage det i brug.

Udover de gaver i har set her, så har jeg også fået penge af mine bedsteforældre, samt modtaget en masse kærlighed fra hele min familie.

Som I måske kan fornemme, så er jeg virkelig glad for alle mine gaver. Min familie kender mig bare SÅ godt. Jeg glæder mig til at bruge/læse hver og en af mine gaver, og kan næsten ikke vente!

Hvad gemte der sig under juletræet til dig?

Husk, at du altid kan følge mig på de sociale medier // You can always follow me on my social medias:
Bloglovin
Instagram
Snapchat; simone1998x

// This blog post is all about the christmas presents I received yesterday evening (Danish traditions). I do know, that I am very lucky, and I really appreciate everything I have gotten this year, my family knows me so well, and I just can’t wait to use it all! What did you receive? //

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GLÆDELIG JUL