3 + 4 ADVENT

FANTASTISK GAVEIDÉ TIL BILLIGE PENGE

Står du nu og mangler bare en lille ekstra ting til en af dine kære her til jul? Men du har ledt overalt, og er slet ikke kommet et skridt nærmere? Så har jeg i hvert fald et forslag til dig!

thumb_IMG_3488_1024

Min veninde og jeg, manglede for nyligt en lille ekstra ting til en fællesvenindes fødselsdag. Vi gik lidt i tænkekrogen, og valgte så at gå lidt i det kreative hjørne.

Alle produkter vi har købt, er produkter som nemt kan erstattes, og derved blive endnu billigere, derfor nævner jeg ingen specifikke priser, men vi har selv gået efter det der var billigst og lettest tilgængeligt.

Vi tog først et smut i Søstrene Grene, hvor vi købte denne smukke kasse, en pose med søde, små, farvede skumfiduser, karamel stykker, samt to mason jars. Herefter tog vi i Bilka og fandt noget kakaopulver (til at drikke), samt nogle smarties til lidt ekstra pynt.

thumb_IMG_3489_1024

Vi lavede derefter en fin blanding i de to mason jars, hvor vi først puttede kakaopulveret i, og derefter tilsatte alle de fine pynte ting, der forøvrigt smager super godt sammen. Så lavede jeg en lille seddel, som vi klistrede på glasset, så det blev lidt lækkert og hjemmelavet. Vi havde en del ting til over, efter at vi havde lavet begge glas, så det blev bare hældt over i små poser, som vi efterfølgende klippede til.

Det tog måske 30 minutter – alt inklusiv at købe varerne, samt få det til at se godt ud.

Det synes jeg personligt, er en lækker og nem gave, hvis man bare mangler en lille ekstra ting. Og din kære vil virkelig føle, at du har gjort meget ud af, at få dem til at få det hyggeligt, her i de kolde aftener.

Jeg har på min gamle blog haft lavet et bagværks-glas, der minder meget om. Du kan tjekke det ud her.

Har du lavet noget lignende?

Husk, at du altid kan følge mig på de sociale medier // You can always follow me on my social medias:
Bloglovin
Instagram
Snapchat; simone1998x

// This blog post is mainly for those who are in the need of an easy and cheap present as a christmas gift. It is easy to make, and it’s a lovely gift, if you just need a small present next to a bigger one. My friend and I have given this present as a birthday present, so it can be used all year around. What you will need is two mason jars, smarties, small caramel pieces, small colorful marshmallows and some cocoa powder. Just mix it all together, and put the rest of the “ingredients” in some small bags, to make it look even prettier. Make a small note, which you will put on the glass, and then you’re done! Have you made anything similar before? //

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 + 4 ADVENT