SOLBRILLER.. I DECEMBER?

STRESS OG VINTERDEPRESSION

Jeg har desværre det sidste stykke tid døjet rigtig meget med vinterdepression. Når jeg siger vinterdepression, så er det altså i bund og grund “bare”, at jeg går og hænger lidt med mulen, er lidt træt af det mørke vejr, og alt hvad der bare er negativt. Sådan har jeg det ret ofte i vinterperioderne, og det er efterhånden noget jeg har lært at leve med.

Derudover har skolen også fyldt utrolig meget af mit liv, og gør det stadig. Jeg sørger for at lave mine lektier og afleveringer i så god tid som muligt, og alligevel føler jeg, at jeg er gemt væk i bunker af lektier og afleveringer. Det har desværre gjort, at jeg har været rigtig stresset, og det har jeg også ladet gå ud over mine bekendte. En veninde i skolen påpegede i fredags, at jeg var lidt mut, og snerrede lidt meget i forhold til, hvad jeg plejer. For hvis jeg selv skal sige det, så plejer jeg at forsøge at se positivt på alt, og det har jeg bar ikke kunnet det sidste stykke tid.

Det er også derfor, at bloggen den sidste uge har stået helt stille. Jeg har haft utrolig dårlig samvittighed, men jeg har samtidig heller ikke haft noget overskud, for det overskud jeg har haft, har jeg brugt på mine venner – for venskaber skal plejes ligesom så meget andet her i livet.

Jeg ville egentlig bare lige lave dette blogindlæg, for at give jer en update på, hvad der lige går og fylder i mit liv disse dage. Jeg kan allerede nu sige, at jeg er totalt presset, hvad angår tid de næste par dage, men min 3 advents indlæg skal nok komme op hurtigst muligt! Og ellers så ser jeg bare frem til i næste uge, hvor jeg lige umiddelbart “kun” har 3 afleveringer, og kan se frem til at jeg går på juleferie, og dermed også har 110 procents overskud til at blogge for jer igen!

Indtil vi ses igen, så håber jeg bare, at I nyder julen i fulde drag, og at I får spist en masse lækker chokolade og brændte mandler 😉

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOLBRILLER.. I DECEMBER?