EFTERÅRS/VINTERLYS FRA BATH AND BODY WORKS

SOLBRILLER.. I DECEMBER?

For nogle år siden, undrede jeg mig meget over, at jeg havde nogle veninder, der brugte solbriller i november. Jeg har dog det sidste års tid fået en meget bedre forståelse for solbriller i vinterperioden, og jeg er faktisk selv stor tilhænger af det!

thumb_IMG_3479_1024

Solbriller passer perfekt til denne årstid, netop fordi solen står så lavt på himlen, så man kan nærmest ikke se noget, når man er udenfor. For mit vedkommende handler det ligeså meget om, at jeg kører bil hver dag til og fra skole, og solen er desværre lige i øjenhøjde, så jeg har altid minimum et par solbriller liggende i bilen, så jeg kan se på vejen. Det er lidt en vigtig ting at kunne (læs; meget vigtig).

Jeg modtog for nogle dage siden nogle super lækre solbriller fra shopsolbriller.dk. Solbrillerne er sponsoreret, ja, men meningerne kommer fra hjertet.
thumb_IMG_3483_1024

Billederne som I ser, er af samme brille. Solbrillen som I ser på billederne er den model, der hedder “Enkelt sort rund brille“, og jeg valgte lige netop denne brille, fordi den er så klassisk og lige mig.

Jeg er vild med, hvordan de er runde, men samtidig lidt cateye agigt, det er i hvert fald noget, som jeg personligt synes komplimentere min ansigtsform.

Jeg blev faktisk overrasket over, at de var “så farvede” i glasset da jeg modtog dem. De har sådan et dejligt lilla skær, når man kigger på dem. Det er en effekt, som jeg er positiv overrasket over, da jeg faktisk synes det spicer brillen lidt op.

De bruger også en god postforsender, eftersom jeg havde pakken allerede dagen efter den blev afsendt, det er noget som jeg lægger stor vægt på hos firmaer, da der bare ikke findes noget værre end at gå og vente på en lækker pakke.

Shopsolbrillers priser er meget studievenlige, hvilket også er noget, som jeg kigger meget efter, da jeg altså er en ung, fattig studerende. De briller som jeg modtog, koster 150kr + fragt, hvilket jeg personligt synes er meget billigt. Især fordi, jeg er ikke en person, der har lyst til at bruge mange penge på solbriller. Mine solbriller skal være funktionelle, se godt ud, og være i god kvalitet, hvilket mine nye solbriller lever fuldstændig op til, så jeg kunne ikke være mere glad!
Man kan selvfølgelig godt mærke på brillen, at det ikke er en brille til 1000kr, men det synes jeg nu ikke gør noget, da det jo ikke er derfor man køber dem. Man køber dem, fordi man vil have noget, der ser godt ud, og som er i god kvalitet i forhold til prisen – og det vil jeg bestemt give mit ord for, at solbrillerne er her.

Har du købt solbriller hos ShopSolbriller før? Hvad synes du?

Husk, at du altid kan følge mig på de sociale medier // You can always follow me on my social medias:
Bloglovin
Instagram
Snapchat; simone1998x

// This is a sponsored blogpost, by a Danish company who sells sunglasses. //

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EFTERÅRS/VINTERLYS FRA BATH AND BODY WORKS