2 ADVENT

EFTERÅRS/VINTERLYS FRA BATH AND BODY WORKS

Hvis I har fulgt med på bloggen længe, så ved I, at jeg har en stor kærlighed til Bath and Body Works. Jeg har de sidste par år købt alle mine duftlys der, og det er altså bare kvalitet, der siger spar to!

Jeg købte for nyligt nogle nye lys med hjem, som jeg synes passer rigtig godt til denne her efterårs/vinter følelse, der er i kroppen og udenfor.

thumb_IMG_3390_1024

Jeg købte følgende dufte; Cinnamon pumpkin (cinnamon = jul, pumpkin = efterår), Japanese cherry blossom (frisk vanilje duft = jul), Morning air (super frisk i duften, passer godt året rundt).

Jeg er i hvert fald fuldt ud tilfreds med disse lys, derudover er jeg også vild med, at det er sådan nogle små nogle, for jeg synes nemt de store kan blive for meget.

Har du nogle lys fra BABW? Hvilken er din yndlings?

Husk, at du altid kan følge mig på de sociale medier // You can always follow me on my social medias:
Bloglovin
Instagram
Snapchat; simone1998x

// I have recently bought some new scented candles from Bath and Body Works. I bought; Cinnamon pumpkin, Japanese cherry blossom and Morning air. Scents I think match this time of the year perfectly! Do you have any candles from BABW? Which one is your favourite? //

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2 ADVENT