DECEMBER PLANER

2 ADVENT

Der er allerede gået en uge siden 1 søndag i advent, hvor tiden dog bare går hurtig!

Jeg har desværre været sengeliggende med hoste og forkølelse, de sidste 3 dage, så det blev desværre ikke til nogen fødselsdagsfest for mig i går. Til gengæld er jeg endelig ved at være lidt på dupperne – jeg kan da koncentrere mig om at lave andet end at se film, haha.

Traditionen tro vil jeg da lige vise jer, hvad der var i min julesok, da jeg vågnede i morges.

  thumb_IMG_3492_1024

Jeg fik dette superskønne ur, som lige passer til min smag. Det er ikke noget, som jeg skal have op nu, jeg gemmer nemlig på sådanne “møbler” til når jeg flytter hjemmefra om 1,5 års tid.

Nu vil jeg se om jeg ikke kan koncentrere mig lidt om at få lavet nogle lektier, og ellers gemmer jeg mig sikkert bare under dynen resten af dagen.

Hvad har du fået i din julesok? Og hvad er dine planer for dagen?

Husk, at du altid kan følge mig på de sociale medier // You can always follow me on my social medias:
Bloglovin
Instagram
Snapchat; simone1998x

// Todays blogpost is about my 2 advent present, which were in my stocking when I woke up. I really love this watch, as it fit my taste perfectly. These kind of “furniture” is something I save for when I’m moving out in 1,5 years. What have you received today? And what are your plans for the day? //

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DECEMBER PLANER