MIN 1 DECEMBER GAVE

DECEMBER PLANER

Jeg har simpelthen så mange hyggelige ting jeg skal i december, som jeg alle glæder mig utrolig meget til. Jeg føler altid at december måned går alt for hurtigt, og at tiden bare render fra en, når man skal så meget.

Jeg har lavet en lille oversigt over, hvad jeg skal, så I også kan følge lidt med i mit liv.

decplan3

Den 3 skal jeg til en af mine bedste veninder fra gymnasiet’s fødselsdagsfest. Hun har egentlig fødselsdag i oktober, men der var altså først tid til selve festen nu. Gaven er købt og lavet, og der kommer faktisk en guide op omkring noget af gaven i løbet af måneden.

Den 10 tager jeg et smut til Hamborg til en lille shoppedag. Jeg har hørt, at deres julemarkeder skulle være vildt hyggelige, så det skal jeg selvfølgelig se selv.

Den 11 skal jeg være sammen med min veninde Anna, som jeg kender fra efterskolen. Vi ses sjældent, så derfor glæder jeg mig selvfølgelig rigtig meget til at tilbringe lidt tid med hende igen.

Den 17 skal jeg til julefrokost hos en af mine venner Johannes. Han har samlet nogle stykker af os fra efterskolen, og så kommer nogle af hans gymvenner også. Hvem elsker ikke en god julefrokost?

Den 21 skal jeg til gymfest. Det er lidt for at afslutte første halvdel af skoleåret, og så skulle denne fest være en af de bedste på året, så det glæder jeg mig ekstremt meget til at opleve, nu hvor jeg ikke var med sidste år.

Så kommer den 24 december, der behøver jeg vel ikke sige så meget andet end, at jeg skal fejre jul med familien.

Og så har jeg indtil videre først planer igen den 31, hvor jeg skal holde nytårsaften med min bedsteveninde, som jeg desværre ser alt for sjældent.

Hvordan ser din kalender ud for december måned?

Husk, at du altid kan følge mig på de sociale medier // You can always follow me on my social medias:
Bloglovin
Instagram
Snapchat; simone1998x

// This picture I have made, is to give you guys an idea about what I’m during throughout december. I’m going to a friends birthday, Hamburg, going to spend time with a friend from my boarding school, going to a christmas lunch with people from my boarding school, going to a party at my school, celebrating christmas eve, and celebrating new years eve. So I have a lot of amazing plans to look forward to. What does your calendar look like for this month? //

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN 1 DECEMBER GAVE