GLÆDELIG DECEMBER

MIN 1 DECEMBER GAVE

Jeg fik i går min første december gave, som jeg så fint kalder den. Jeg får nemlig adventsgaver, samt gaver den 1 og 24 december. Jeg har spurgt min mor, hvorfor det lige er de to dage ekstra, men hun kan faktisk ikke helt huske, hvornår og hvorfor det startede.

Hvorom alting er, så vil jeg lige dele min gave med jer. Jeg er i hvert fald super glad for den.

 thumb_IMG_3487_1024

Jeg fik dette superfine skålesæt i lyserød, som jo er en af mine yndlingsfarver. Gaven indeholdte en stor skål, samt et sæt med to små skåle. Jeg ved, at det for et par måneders tid siden kunne købes i Lidl, til en okay pris, så hvis I er ligeså vil med det som jeg er, så vil jeg anbefale jer, at holde øje med deres kataloger.

Jeg håber, at I er kommet godt ind i december! 😀

Husk, at du altid kan følge mig på de sociale medier // You can always follow me on my social medias:
Bloglovin
Instagram
Snapchat; simone1998x

// I was so lucky yesterday morning, when I woke up. In my christmas stocking (or on the floor in front haha) was there these lovely pink bowls. //

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GLÆDELIG DECEMBER