Alle indlæg, Tanker

MAN SKAL IKKE LØBE FRA FORTIDEN

Jeg er sikkert ikke den eneste person, der har prøvet at blive spurgt om, man fortryder noget, og det er helt sikkert heller ikke alle, der er enig i min tankegang, når man bliver spurgt om lige nøjagtigt dét spørgsmål.

vintagePictures found on weheartit.com with the theme vintage

Når jeg bliver spurgt om jeg fortryder noget, så er svaret nej. Jo, det kan da godt være, at midt i at man står med lorten til halsen, så fortryder man det. Men sandheden er vel, at fortiden danner os. Alle de nedture man går igennem i livet, de er her for at danne os, for at gøre os stærkere.

Jeg har oplevet ting, som gjorde forfærdelig ondt, da det skete, og hvor jeg slet ikke kunne se nogen udvej. Men nu, hvor jeg kigger tilbage, så kan jeg se hvor meget stærkere jeg er blevet af det. Hvor meget mere respekt jeg ikke kun har fået for mig selv og livet, men også menneskerne omkring mig. For mig er enhver dårlig oplevelse en øjenåbner for, hvad det er man vil, hvor man vil hen, og hvem der de postive elementer i ens hverdag.

Det er måske et lidt dybt emne at tage op, her på en tirsdag aften. Men jeg er helt sikkert ikke den eneste, der filosoferer over mærkværdige emner på de mest underlige tidspunkter, så mon ikke det går?

Hvad er dine tanker om dette spørgsmål?

Husk, at du altid kan følge mig på de sociale medier // You can always follow me on my social medias:
Bloglovin
Instagram
Snapchat; simone1998x

// Today I wanted to talk a bit about not letting the past control you. Take control over the past, and let it lead your way. Every single negative experience is there for us to get stronger, and to get to learn ourselves even better. So we should embrace all the negative, and make sure it only gets developed into something beautiful and positive. //

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar