ABU DHABI - SAFARI TUR

HVAD KAN MAN ØNSKE SIG TIL JUL?

Jeg har allerede nu givet jer lidt inspiration til juleønsker ud fra min egen ønskeliste. Men jeg tænkte, at det er på tide at finde lidt ønsker, som de fleste kan være med på.

Skærmbillede 2016-11-28 kl. 15.01.57Picture found on weheartit.com

Det bliver ikke som sådan specifikke ønsker, men mere kategoriforslag, da vi alle er så forskellige, og det skal der også være plads til.

Makeup
Som pige (måske også som dreng?), vil noget nyt makeup være helt igennem fantastisk. Hvad enten du er ny indenfor makeuppen eller har brugt det et par år, så er der altid noget nyt man kan ønske sig. En af dine dyre foundations, en ny highlighter eller en makeupbørste du bare har hørt så meget godt om.

Bøger
Det kan være alt fra kogebøger, selvbiografier, litterære bøger eller en god tøsebog. Personligt vil jeg varmt anbefale, alt der har med Nicholas Sparks og gøre – og Jojo Moyes Før dig og efter dig bøger.

Tøj
Det er ikke altid, at man lige har pengene til at købe den lækre trøje, men dyre trøje. Så her er julen fuldstændig oplagt til at gøre dette. Godt tip: tag billeder af det tøj du har prøvet og ønsker dig, og send det i en SMS til folk. Mine forældre har i hvert fald været glade for, at de bare kunne vise billedet til en ekspedient.

Gavekort
Jeg gør personligt meget brug af, at ønske mig gavekort til alle mulige forskellige butikker. Du står måske ikke og mangler noget fra Matas lige nu, men om en måned har du tømt din parfume, og så er det nogle dyre 500kr at komme af med. Så er det jo rart lige at have et lille tilskud. Det kan være alt fra kosmetik-, tøj-, sko- og boligindretnings-butikker.

Penge
Nogle vil måske mene, at det er et kedelig ønske. Men hvis du nu er igang med at spare op til noget dyrt, så kunne det jo være meget rart med et lille tilskud. Sidste år ønskede jeg mig penge til min seng jeg købte, i år er det til en ny computer. Selv 100kr kan altså gøre godt, når vi er oppe i så høje beløb.

Oplevelser
Julen behøver ikke altid kun at være materielle goder. En oplevelse kan også være helt på sin plads, så det er noget I kan gøre sammen.

Har du andre gode forslag?

Husk, at du altid kan følge mig på de sociale medier // You can always follow me on my social medias:
Bloglovin
Instagram
Snapchat; simone1998x

// I have found a few categories to give you guys an idea of what you can put on your christmas wishlist. We have some makeup, books, clothes, giftcards, money and experiences together. Do you have other suggestions? //

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ABU DHABI - SAFARI TUR