FORKÆL DINE KÆRE

1 ADVENT

Så er vi her.. det er første søndag i advent, hvilket betyder, at der nu er “lovligt” at afspille julemusik for fulde drøn.

Jeg vågnede i dag op til en dejlig fyldt julesok, hvorefter jeg tog til min venindes jule musical. Så min dag har i hvert fald været i julens tegn, og det er SÅ dejligt!

Traditionen tro, så vil jeg vise jer, hvad der var i min sok i morges.

thumb_IMG_3473_1024

thumb_IMG_3475_1024

Min sok indeholdte to helt igennem fantastiske gaver, som jeg er meget glad for. Jeg fik et gavekort til H&M af min farmor, så jeg glæder mig meget til at se, om de har fået noget lækkert juletøj. Af mine forældre fik jeg dette supersøde sukker- og mælkesæt, som passer til mit peber- og saltsæt (til når jeg flytter hjemmefra), samt de sødeste advents”kasser” (jeg faktisk selv har været med til at købe, haha).

Som I kan se, så har jeg allerede tændt det første lys, hvilket selvfølgelig også er på sin fulde plads.

Hvad har du brugt din søndag på?
Har du været ligeså heldig som mig at få fyldt din julesok op i morges? Hvad fik du?

Husk, at du altid kan følge mig på de sociale medier // You can always follow me on my social medias:
Bloglovin
Instagram
Snapchat; simone1998x

// Todays blogpost is all about christmas. It’s finally here, and I’m just ready to turn up the volume with some lovely christmas music. I spent my day on watching my friends christmas musical, which was really great! Besides that my stocking contained these cute gifts, which you can see you the pictures. What have you been doing today? And did you get any presents in your stocking this morning? //

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FORKÆL DINE KÆRE