MINE JULE ØNSKER

FORKÆL DINE KÆRE

Jeg har de sidste par år, sammen med mine forældre, lavet en adventskalender til min farmor. Fordi nogle gange, så skal man altså bare forkæle sine kære.

Jeg tænkte, at jeg ville give jer lidt inspiration til, hvad I kan bikse sammen i en adventsgave uden, at det behøver koste alt for meget.

Til min farmor har vi:
– En pibe kalender (24dage) til ca. 100kr
– Et par super søde krukker, min mor og jeg engang fandt på tilbud til 40kr
– En flaske ingefærshot
– Hendes yndlingsfodcreme fra apoteket og en creme fra Matas
Det hele har ikke kostet mere end 350kr max – hvilket jeg synes er meget billigt, for nogle superfine gaver, som jeg ved min farmor bliver super glad for.

Skærmbillede 2016-11-26 kl. 12.26.28Picture found on weheartit.com

Man kan selvfølgelig også selv lave nogle personlige adventsgaver, eller komme på nogle hyggelige oplevelser, du kan have med vedkommende sammen.
Min venindes familie har gjort det sådan, at de hver især har købt nogle små gaver, og så får de samme antal tilbage i deres julesok, fra de forskellige familiemedlemmer.

Jeg har altid gjort det ved min farmor, at jeg har tjekket hendes hus igennem for produkter, der er ved at være opbrugt, for så skal hun ikke selv ud og købe det. Det synes jeg personligt er en god måde at gøre det på, eller hvis de ønsker sig nogle småting, eller har noget favoritslik – så er det altid et godt sted at starte.

Har du lavet en adventskalender til nogen? Modtager du en?

Husk, at du altid kan følge mig på de sociale medier // You can always follow me on my social medias:
Bloglovin
Instagram
Snapchat; simone1998x

// Todays blogpost is all about advent calendars. This year I have made one for my grandmother (which I have actually done several years now). I have bought a lot of lovely gifts for her, all for under 350kr. The presents are something she really likes. I use the tactic with looking through her house, after products that are almost empty, and then I buy those – and if there is something she really likes, to an affordable price. Have you made an advent calendar to someone? And do you receive one? //

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE JULE ØNSKER