BOGANBEFALING: MIG FØR DIG

JULEHYGGE FRA BODYSHOP

Hvis man nu ligesom mig, ikke har økonomien til at købe en af de lækre julekalendre fra Body Shop, så kan man jo købe nogle produkter fra deres julekollektioner, som jeg altid er stor fan af.

thumb_IMG_3380_1024Lyset var desværre helt elendigt, da jeg skød disse billeder, så fokussen er ikke i top. Jeg har dog købt håndcremen i serien “Spiced apple” og så en håndsæbe, som var fra et restparti fra sidste år. Det er Cranberry Joy, men kan altså ikke købes alle steder længere.

Jeg har allerede taget min håndsæbe i brug, og bliver altså helt i julehumør hver gang jeg vasker hænder. Det hænger også godt sammen med, at det allerede er første søndag i advent om en uge!

Har du købt noget fra Body Shops julekollektion?

Husk, at du altid kan følge mig på de sociale medier // You can always follow me on my social medias:
Bloglovin
Instagram
Snapchat; simone1998x

// If you don’t have the money for a lovely body shop christmas calendar, then I would suggest that you just buy one of their products from their christmas collections. I have bought two myself, and they really get me in the christmas mood, which I love! Have you bought anything from the christmas collections yet? //

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BOGANBEFALING: MIG FØR DIG