OPSKRIFT: INGEFÆRSHOTS

NILENS JORD TIL SART HUD

Som nogle af jer måske ved, så har jeg en sart hud. Selvom jeg passer ekstremt meget på, hvad jeg propper i hovedet, så elsker jeg at eksperimentere lidt med diverse ting og sager indtil jeg findet dét, der bare redder min dag. Så i dag vil jeg dele endnu et tip til jer med sart hud; Nilens jord.

 thumb_IMG_3332_1024

Det er ingen hemmelighed, at Nilens jord de sidste mange år har været i toppen for folk med sart hud. Det er dog ikke deres makeup jeg bruger, da jeg stadig mest er til min clinique foundation.
Det er deres dagscreme. Jeg fik en lille tester i fødselsdagsgave, hvorefter jeg har købt en stor creme, som jeg påfylder i den lille. Den lille er nemlig bare meget mere handy at have med at gøre, og lige stoppe i toilettasken.

Den store som jeg køber koster 270kr i Matas og indeholder 50ml, hvor den lille indeholder 15ml (har ikke kunnet finde prisen).
Jeg bruger den creme, der hedder Face Cream – Normal Skin

Har du også fundet den perfekte creme?

Husk, at du altid kan følge mig på de sociale medier // You can always follow me on my social medias:
Bloglovin
Instagram
Snapchat; simone1998x

// Todays blogpost is mainly for my Danish readers, as this is a Danish product. However if you have sensitive skin I would definitely recommend this Danish brand; Nilens jord. I use it every single day. //

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OPSKRIFT: INGEFÆRSHOTS