ABU DHABI SOUKS + MALLS

HAPPY HALLOWEEN

Som overskriften så fint beskriver, så vil jeg blot ønske jer alle en fantastisk Halloween!
Vi fejrer det personligt ikke selv særlig meget herhjemme, andet end at jeg raslede da jeg var lille, men derfor synes jeg alligevel, at der er noget utrolig (u)hyggeligt ved Halloween, og jeg har da også selv begivet mig ud i at skære et græskar igen i år, så det får I at se her.

Ellers så håber jeg bare, at I alle sammen har haft en (u)hyggelig weekend, og at jeres mandag indtil videre har været god!

thumb_IMG_3353_1024Det er ikke det pæneste græskar.. Men jeg forsøgte, haha

Har du kreeret et flot græskar jeg må se?

Husk, at du altid kan følge mig på de sociale medier // You can always follow me on my social medias:
Bloglovin
Instagram
Snapchat; simone1998x

// I just wanted to wish you all a happy halloween. I have made my own pumpkin again this year, and you can see it on the picture. It’s not the prettiest pumpkin ever, but hey – at least I tried, right? Have you made a pumpkin I can see? //

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ABU DHABI SOUKS + MALLS