INSPIRATION: SWEATER WEATHER

ABU DHABI

Såå.. jeg er endelig tilbage på bloggen, og det er bare mega lækkert! Jeg har så mange idéer til indlæg lige nu, at jeg slet ikke ved, hvor jeg skal starte.

Derfor vil jeg blot fortælle jer, at jeg har været i Abu Dhabi her i efterårsferien, og jeg derfor vil lave nogle små rejseguides til hvis man er i Abu Dhabi. Det er en serie jeg tænker, at jeg vil lave hver gang jeg er ude og rejse, da jeg er sikker på, at I kan få lidt gode idéer til, hvis I skal derhen – det er i hvert fald noget jeg selv elsker at læse om.

Skærmbillede 2016-10-24 kl. 21.00.59Lige et lille billede fra ørkenen 

Hvad har du lavet i din ferie?

Husk, at du altid kan følge mig på de sociale medier // You can always follow me on my social medias:
Bloglovin
Instagram
Snapchat; simone1998x

// I am officially back on the blog, and it makes me so happy! I’ve just gotten home from my trip to Abu Dhabi, which means that in the upcoming weeks I’ll make travel posts, so you can get some inspiration if you ever find yourself in Abu Dhabi //

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INSPIRATION: SWEATER WEATHER