JEG HAR FÅET MIT KAMERA TILBAGE!

INSPIRATION: SWEATER WEATHER

Som I efterhånden nok ved, så har jeg en lille (læs: meget stor) ting for lækre, bløde sweaters. Det er noget af det bedste man kan have på, og derfor elsker jeg de kolde måneder endnu mere, for jeg dør af hede når jeg taget en sweater på om sommeren.

Derfor tænkte jeg lige, at jeg på denne dejlige onsdag, ville lave en lille inspirations collage til jer – med lidt lækre “sweater weather” billeder, som jeg kalder dem.

Enjoy!

sweaterPictures found on weheartit.com

Hvor har du købt din absolut yndlings sweater henne?

Husk, at du altid kan følge mig på de sociale medier // You can always follow me on my social medias:
Bloglovin
Instagram
Snapchat; simone1998x

// It was time for a new inspiration collage; sweater weather. This time I focused on pictures with some lovely sweaters, so you could get some inspiration for which sweater you could wish for yourself. Where have you bought your favourite sweater? //

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG HAR FÅET MIT KAMERA TILBAGE!