EFTERÅR

JEG HAR FÅET MIT KAMERA TILBAGE!

Overskriften siger vidst det hele. Jeg har fået mit kamera tilbage af forsikringen, fikset – og det er bare super dejligt!

Jeg glæder mig virkelig til at få taget en masse billeder igen, især fordi jeg har haft så mange idéer i mit hoved, men ikke har haft mulighed for at føre dem til livs. Det skal der dog laves om på nu!

Skærmbillede 2016-10-15 kl. 17.29.56Et lille snapchat billede, så I også kan se, at jeg
endelig har fået mit kamera i hænderne igen.

Som altid har jeg utrolig mange planer i ferien, så det bliver nok ikke lige den kommende uge, at jeg får tid til det.. desværre 🙁
Og da jeg ikke har haft mit kamera før i går har jeg desværre heller ikke haft mulighed for at få planlagt indlæg til jer, de dage hvor jeg har planer.
Dog vil jeg forsøge om jeg kan nå og få skrevet nogle få indlæg til jer alligevel, og ellers vender jeg stærkt tilbage efter ferien!

Jeg glæder mig til at hverdagen starter igen. Især det faktum, at jeg så ligeså stille kan begynde og blogge dagligt igen.

Har du nogle spændende planer for din ferie?

Husk, at du altid kan følge mig på de sociale medier // You can always follow me on my social medias:
Bloglovin
Instagram
Snapchat; simone1998x

// I have finally gotten my camera back, which means that I will be able to start blogging regularly again! Which makes me so freaking happy, that words can’t even describe it. Here in Denmark we have a small autumn holiday now, and as usually I have a lot of plans, which means that I won’t start blogging regularly before after the holiday. I am though looking so much forward to it! //

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EFTERÅR