JUSTIN BIEBER KONCERT

EFTERÅR

Så er det efterår, og det har det faktisk været et stykke tid, jeg er officielt bare bagud. Det ene sekund føler jeg, at det stadig er sommer, og det næste sekund er jeg allerede ved at købe julekalender.

Dog slipper I ikke for en lille efterårscollage som jeg har lavet, nu hvor jeg har fundet ud af, at det jo faktisk er efterår.

autmnPictures found on weheartit.com

Jeg har udvalgt billederne, da de alle repræsentere efteråret fantastisk godt. Selv håber jeg på, at jeg kan nå og få et kamera mens efteråret stadig er smukt, så jeg kan få taget lidt lækre billeder.

For mig er efteråret indbegrebet af hygge. Det er en masse lækker te og kaffe. Som jeg forøvrigt er startet på, så lidt efterårshumør har jeg alligevel været i. Så er det hygge under dynen, en lækre sweater og hyggesokker i støvlerne. Dét skriver alt sammen efterår for mig.

Personligt vil jeg ud og have opgraderet min sweater-gaderobe. Så hvis du kender en butik, der sælger bløde sweatre, så skriv det endelig i kommentaren.
Derudover er min plan også at få købt et par lækre støvler, som er varme, men stadig har plads til et par hyggesokker en virkelig kold morgen.

God efterårsferie!

Hvad er indbegrebet af efterår for dig?
Skal du noget spændende i ferien?

Husk, at du altid kan følge mig på de sociale medier // You can always follow me on my social medias:
Bloglovin
Instagram
Snapchat; simone1998x

// In this blogpost I talk about what autumn is for me; Some delicious tea and coffee. Warm and soft sweaters, and cosy socks in some lovely boots. Do you feel the same way? Or is autumn something completely different for you? //

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JUSTIN BIEBER KONCERT