THE COLOR RUN

MOTIVÉR DIG SELV NÅR DU LÆSER LEKTIER

I starten af skoleåret havde jeg lovet jer en masse skolerelaterede blogindlæg med tips og andre lækre sager. Men det gik som sagt i stå i takt med, at jeg blev syg. Men jeg er dog tilbage ligeså stille med lidt indlæg igen.

Som I allerede ved, så venter jeg på, hvad der skal ske med mit kamera. Så jeg håber meget, at I kan visualisere det jeg skriver om i dag.

largePicture found on weheartit.com

I dag skal det nemlig handle om motivering når man læser lektier. Der er især mange læselektier når man går i gymnasiet, og sikkert endnu flere på universitetet, og personligt har jeg bare svært ved at koncentrere mig 100% om at læse en masse sider i en bog, hvis det ikke lige er det aller mest spændende.
Hvad gør jeg så?
Det jeg gør, det er at jeg tager den bog jeg nu engang skal læse i. Så finder jeg ud af, hvor mange sider jeg skal læse i den specifikke bog. Lad os antage, at der er 50 sider. Så deler jeg de sider op i 3, og ved hver nummer 3 (kan man sige det?) så sætter jeg en sød lille post-it-note. Det kan være, at jeg må tage et stykke chokolade, hvis det er den tid på måneden, ti-minutters youtube video, et afsnit af, hvad jeg nu ser eller noget lignende. Altså en lille godte, så man har noget at gå efter, samtidig med at man får læst og taget gode noter (kommer i et senere indlæg)

Det skal selvfølgelig ikke være snacks hver gang, det er jo ikke sundt i længden. Personligt bruger jeg mest mine post-it-notes til at se en youtube video og drikke en kop te, da jeg kobler af ved det.

Jeg håber meget, at I kunne bruge mit lille tip til noget. Det er i hvert fald et tip jeg selv bruger dagligt.

Har du et godt tip du vil dele?

Husk, at du altid kan følge mig på de sociale medier // You can always follow me on my social medias:
Bloglovin
Instagram
Snapchat; simone1998x

// A little tip for when you’re studying, and have to read a lot. I put small post-it-notes in between the pages, so I have a little goal. At each post-it-note I have a small goodie for myself so it’s easier for me to get through a lot of pages. The goodies is for me often a youtubevideo I can watch, but it could also be a piece of chocolate, an episode of the series you’re watching or something similar. Do you have a tip you’d like to share? //

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE COLOR RUN