UPDATE FRA DEN SYGE BLOGGER

THE COLOR RUN

Jeg var i slutningen af september et smut til The Color Run Kolding, noget som jeg var meget spændt på dagene op til.

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg ikke er den store løber, og det er de færreste, der deltager i The Color Run faktisk, så det var en hyggelig gå/løbetur omgivet af nogle superskønne veninder jeg havde mig.

Jeg kan bestemt anbefale det, hvis du overvejer det næste år!
Stemningen er mega høj (bortset fra jeg var syg.. surprise), alle var glade, der var god musik, gratis drikke, lækker mad, massere af farver og de lækreste t-shirts (jeg har vasket min, og sover nu i den – yaaaas).
Det er helt klart pengene værd, hvis man har lyst til at få en hyggelig dag i højt humør. Gør ligesom jeg, og tag et par skønne venner under armen – så er du i hvert fald garanteret det høje humør og den gode stemning.

Til slut vil jeg lige dele et lille instagram billede med jer;Skærmbillede 2016-10-04 kl. 19.00.32

Deltog du også i år?

Husk, at du altid kan følge mig på de sociale medier // You can always follow me on my social medias:
Bloglovin
Instagram
Snapchat; simone1998x

// I went to one of the Danish Color Runs for a little while ago. I had so much fun (despite the fact, that I was sick), I got to “run” 5km with some lovely friends. It was an amazing day, everyone was so happy, there were great music, lovely food, lots of colors and a soft t-shirt (which I’m sleeping in now). If you’re thinking about joining it in your country next year; stop thinking, just do it. It’s worth the money, and you’re guaranteed an amazing day if you bring some good friends with you. Did you participate this year as well? //

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UPDATE FRA DEN SYGE BLOGGER