WHEN THE SILENCE IS BROKEN WITH A SINGLE PICTURE

UPDATE FRA DEN SYGE BLOGGER

Jeg har haft det dårligt med, at jeg ikke har blogget i utrolig lang tid. Men sandheden er bare umådeligt kedelig, og efter mange forsøg på at få det hele til at lyde fedt, så kan det altså bare ikke lyde fedt.

Jeg er syg. Jeg er nu trådt ind i 4 uge, hvor jeg er syg.
Det er intet alvorligt, det må I endelig ikke tro. Der er desværre bare en influenza i omløb som varer i en del uger – og det er bestemt ikke noget jeg er glad for.

Grundet min sygdom, så har jeg ikke meget energi i kroppen. Og den energi jeg har bliver brugt på lektier og afleveringer, som jeg har alt for mange af.
Jeg er begyndt at drikke ingefærshots om morgenen, jeg håber lidt at de ekstra vitaminer kan sætte lidt gang i mit system igen.
Mit kamera er blevet hentet af forsikringen, så jeg er nu et skridt tættere på at være i stand til at tage lækre billeder igen.
Og så har jeg bare utrolig mange idéer til indlæg som jeg gerne vil skrive – men energien har bare ikke været der.

Jeg har dog ikke glemt jer, og når jeg bliver rask (hvilket godt må ske nu, tak!) så vender jeg stærkt tilbage med en blog, der kommer til at køre dagligt, ligesom den plejede.

Indtil da, så håber jeg bare, at I har det mega fedt og nyder jeres liv i fulde drag!
Skulle du være syg ligesom mig; GOD BEDRING!

Og husk på, at I altid kan følge mig på snapchat; simone1998x, hvor jeg opdaterer ret ofte. Det er lidt min daglige blog, når jeg ikke har energi til at skrive en masse ting her på min rigtige blog.

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHEN THE SILENCE IS BROKEN WITH A SINGLE PICTURE