Ikke kategoriseret

MIT KAMERA ER GÅET I STYKKER

Det er med tårer i øjnene, at jeg skriver dette indlæg til jer. Jeg har i dag bagt i stor stil, for at lave en masse skole-snack-indlæg til jer – af samme grund har jeg selvfølgelig knipset en masse billeder af de lækre sager (som I forøvrigt skal glæde jer til), hvor mit kamera så på et tidspunkt vælger at sige; tak for de 5-6 år.

Jeg er SÅ ked af det, mit kamera er mit et og alt – jeg lever bag et kamera. Lige nu sidder jeg lidt og kigger på nettet efter et nyt godt canon kamera (jeg er en canon-pige), men intet skriger; køb mig!

Jeg lavede blot dette indlæg for lige at informere jer om, at der kommer til at blive en del telefon-billeder det næste stykke tid indtil jeg har fået købt mig et nyt. Og hvis jeg får lov at bestemme køber jeg et i morgen, men man skal jo vælge med fornuften, så jeg giver det alligevel lidt tid.
Jeg håber dog, at I overlever med at mine bage/snack indlæg ikke bliver i den bedste kvalitet – eller nogle af indlæggene, jeg nåede trods alt at få taget alle billeder ved 2 slags – jeg kan dog fortælle jer, at smagsoplevelsen stadig vil være i top når I selv laver dem, selvom mine billeder ikke er.

Selvom mit kamera er gået i stykker stopper jeg altså ikke bloggen/holder en pause, jeg fortsætter ligesom jeg plejer, dog med lidt færre billeder indtil jeg som sagt får købt et nyt.

Ha’ det fantastisk til vi blogges ved igen <3

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar