INSPIRATION: STAY HAPPY

OM AT SØGE JOB SOM 18ÅRIG

Jeg ved godt, at størstedelen af mine læsere er yngre end jeg selv er, dog vil jeg alligevel lave dette indlæg. Det kan være et par forstående ord til folk på min egen alder, men også nogle gode råd til de, der er yngre.

Det er ingen hemmelighed, at jeg er 18 år gammel. Lige præcis dén alder gør det svært at få et job. Det er i hvert fald, hvad jeg har oplevet, samt hvad mine bekendte har oplevet. Jeg elsker at arbejde, og jeg elskede mit gamle job på apoteket, men jeg er for gammel til et ungarbejderjob.

Skærmbillede 2016-08-14 kl. 17.16.53Picture found on weheartit.com

Mit problem bunder nok ud i, at jeg har behov for min søvn, og derfor ikke kan tage tankstationsvagter og lignende, som først slutter ved en 23tiden om aftenen. Jeg vil ikke kunne nå og få lavet mine lektier, og ud over det, så vil jeg være virkelig muggen og besværlig at have med at gøre dagen efter.

Men uden et arbejde, kan jeg ikke købe en bil, og uden en bil har jeg ikke mulighed for rent faktisk at komme på arbejdspladser i ordentlig tid.
Så det hele er faktisk lidt noget bøvl.

Så til de som er yngre, sørg for at find et job inden du fylder 18 år, hvor du har mulighed for at beholde det efter du er fyldt 18 år, uden at gå ned i tid. Du vil virkelig værdsætte, at have de ekstra penge om måneden. For trust me, man kan ikke leve på hjemmeboende SU.
Til dem på min egen alder eller derover; I feel you, det gør jeg virkelig. Men i det mindste kan vi være i samme bås sammen, hvor vi får afvisninger på afvisninger grundet vores alder.

Har du samme problemer som mig?

// I don’t know if this is even a problem where you guys are from. But here in Denmark, it’s a really big problem for teenagers to get a job, when they turn 18. They are too old to have the “youngster jobs” and too little of experience to get the adult jobs. So I myself am really tired of this, and I basically just needed to get this out of my mind and into words. Let me know if you have the similar problems where you are from //

Follow me on bloglovin
Follow me on instagram
Follow me on snapchat; simone1998x

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INSPIRATION: STAY HAPPY