REVIEW: BROW GEL FRA GOODIEBOX

HOLD STYR PÅ DINE NOTER

Hvis der er én ting som er vigtig i ens skoletid, så er det at holde styr på ens noter. Det er dem, man skal kigge tilbage på, når eksaminerne nærmer sig, og så er de bare super vigtige at gemme!

Jeg lavede engang den store fejl, at jeg bare havde alt gemt på min computer. Jeg havde ingen form for backup og så gik min computer i stykker og jeg mistede noter fra alle mine fag i flere år. Noter som jeg den dag i dag, er virkelig ked af at have mistet.

Det sidste halve års tid er jeg derfor begyndt at gøre godt brug af OneNote. Det er her, hvor jeg skriver mine noter ind – derudover kan jeg få adgang til mine OneNote dokumenter fra et hvilken som helst elektronisk device. Jeg sidder ofte ligeså meget og skriver i mine dokumenter på iPad’en som jeg gør på min computer.

Der er selvfølgelig nogle fag, hvor man skriver noter i hånden – og personligt lærer jeg også mere, når jeg skriver det i hånden, jeg kan i hvert fald huske det bedre. Dé noter skriver jeg senere hen ind på computeren i mine OneNote dokumenter, så jeg ikke mister noterne, hvis jeg får smidt mine papirer væk.

Til slut i dette indlæg har jeg lige lavet et lille eksempel i OneNote, så I kan få en lille idé om, hvordan tingene kan se ud:
Skærmbillede 2016-08-13 kl. 14.52.18Beklager mine knap så kønne tegneskills – men det er sådan mine noter ser ud. Så hvorfor skjule sandheden? Så slipper I for at få ondt af jer selv, hvis I også er dårlige til at tegne.

Hvordan holder du styr på dine noter?

// A little talk about how I safe the notes I take during school. I always write them in OneNote, so if something happens with my computer, I can always access it somewhere else. And if I do write my notes in hand I always write them in OneNote when I get home. How do you keep your notes? //

Follow me on bloglovin
Follow me on instagram
Follow me on snapchat; simone1998x

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

REVIEW: BROW GEL FRA GOODIEBOX