OPSKRIFT: GROVE FOCCACIAER

REVIEW: BROW GEL FRA GOODIEBOX

thumb_IMG_2848_1024

Så er det tid til et lille review af endnu en af goodiebox produkterne jeg har fået gennem tiden. Jeg bruger meget tid på at teste de forskellige produkter af, inden jeg anmelder dem – netop fordi nogle produkter skal man bare lige lære at kende før de virker.

Jeg skal være ærlig og sige, at jeg bestemt ikke er imponeret over denne brow gel. Den er fra mærket Gosh Copenhagen, som jo ellers er et supergodt mærke. Den kan købes i Matas til kun 80kr, hvilket jeg personligt synes er billigt.
Navnet er Defining brow gel, og som navnet antyder er det egentlig blot en gel, der skal hjælpe med at holde brynene på plads. Hvorom alting er, så synes jeg dog der er en lille farve i min – ikke noget man kan se selvfølgelig, jeg har nogle voldsomt mørke bryn.

Jeg har så efterfølgende prøvet den af og er desværre ikke imponeret. Jeg havde ellers glædet mig meget til at bruge den hele tiden. Jeg synes der skal virkelig meget produkt på brynene, før det begynder og virke – måske det har noget at gøre med mine tykke bryn?.. – og når jeg så kommer til det punkt, er der bare for meget på, det bliver sådan helt ubehageligt.

Men selvom jeg har haft en trist oplevelse med denne browgel, så vil jeg meget gerne høre jeres erfaringer med dette produkt!

Kender du et supergodt produkt til brynene, som du vil anbefale?

// A little review on a Danish produkt //

Follow me on bloglovin
Follow me on instagram
Follow me on snapchat; simone1998x

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OPSKRIFT: GROVE FOCCACIAER