INSPIRATION: COFFEE

NYE BØGER TIL SAMLINGEN

Jeg elsker bøger og jeg elsker at læse – to ting, der går hånd i hånd. Så for nyligt valgte jeg at bestille to nye bøger hjem, velvidende om, at jeg har en hel hylde med ulæste bøger og et minimum af fritid til at kunne få den hylde minimeret. Ikke desto mindre er jeg super glad for mine nye bøger, som jeg glæder mig meget til at læse.

thumb_IMG_2856_1024Outliers af Malcolm Gladwell // The best of me af Nicholas Sparks

De læsere, der har fulgt med længe ved, at jeg elsker Nicholas Sparks. Hans bøger er sygt gode, og så er han en super dygtig forfatter – derfor en fantastisk grund til at købe endnu en af hans bøger hjem.

Outliers er historien om success. En bog jeg fik anbefalet af en veninde. Den er meget psykologisk anlagt, og skulle handle om, hvordan vores forskellige personligheder gør, at forskellige “slags” mennesker får success i livet. Jeg glæder mig meget til at læse den – især fordi det er en genre, jeg ikke normalt begiver mig ud i.

Begge bøger blev købt på Saxo.dk – et sted som jeg ofte køber mine bøger, da jeg synes priserne er forholdsvist lave, og så kommer bøgerne dagen efter man har bestilt dem.

Har du læst nogle af disse bøger? Hvilke bøger har du selv købt for nyligt?

// I have recently received these to very interesting books. I look so much forward to reading them, since they both seem amazing. I love Nicholas Sparks, which is the only reason for me buying The Best of Me – he’s just an incredible writer. I bought Outliers, because I got it recommended from a friend of mine. It’s more in the psychological theme, with how our different personalities affects us in the way of gaining success in life. I don’t normally read books in this specific theme, so I’m very excited to try that. Have you read any of the books? Which books have you recently bought? //

Follow me on bloglovin
Follow me on instagram
Follow me on snapchat; simone1998x

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INSPIRATION: COFFEE