NERVØS FOR AT STARTE I SKOLE?

MIT KAMERA ER GÅET I STYKKER

Det er med tårer i øjnene, at jeg skriver dette indlæg til jer. Jeg har i dag bagt i stor stil, for at lave en masse skole-snack-indlæg til jer – af samme grund har jeg selvfølgelig knipset en masse billeder af de lækre sager (som I forøvrigt skal glæde jer til), hvor mit kamera så på et tidspunkt vælger at sige; tak for de 5-6 år.

Jeg er SÅ ked af det, mit kamera er mit et og alt – jeg lever bag et kamera. Lige nu sidder jeg lidt og kigger på nettet efter et nyt godt canon kamera (jeg er en canon-pige), men intet skriger; køb mig!

Jeg lavede blot dette indlæg for lige at informere jer om, at der kommer til at blive en del telefon-billeder det næste stykke tid indtil jeg har fået købt mig et nyt. Og hvis jeg får lov at bestemme køber jeg et i morgen, men man skal jo vælge med fornuften, så jeg giver det alligevel lidt tid.
Jeg håber dog, at I overlever med at mine bage/snack indlæg ikke bliver i den bedste kvalitet – eller nogle af indlæggene, jeg nåede trods alt at få taget alle billeder ved 2 slags – jeg kan dog fortælle jer, at smagsoplevelsen stadig vil være i top når I selv laver dem, selvom mine billeder ikke er.

Selvom mit kamera er gået i stykker stopper jeg altså ikke bloggen/holder en pause, jeg fortsætter ligesom jeg plejer, dog med lidt færre billeder indtil jeg som sagt får købt et nyt.

Ha’ det fantastisk til vi blogges ved igen <3

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NERVØS FOR AT STARTE I SKOLE?