WHAT I LISTEN TO: STONECOLD

I’M WATCHING: GOSSIP GIRL (AGAIN)

gossipgirlPictures found on weheartit.com

Jeg fik fornyligt sådan en trang til at se Gossip Girl igen. Jeg er allerede godt igang med sæson 3, og jeg ser meget frem til lange skoledage, der afsluttes med en episode Gossip Girl inden sengetid.

Jeg finder det yderst spændende, at se det igen, da jeg faktisk har glemt meget af det, meget overraskende faktisk, at der er mange ting, jeg har glemt. Jeg vælger at skylde skylden på lektier, som jeg lavede dengang jeg så serien første gang.

Til de af jer, der aldrig har set Gossip Girl, så kan den findes på Netflix. Det er en serie på 6 sæsoner. Det handler om “The Upper East Class” – altså de rige mennesker, samt nogle fra den mindre klasse. Der er utrolig meget intriger og drama i den, hvilket er det som virkelig fænger en, og giver lysten til at se videre. Jeg vil ikke røbe for meget, men det er helt sikkert noget som jeg synes, at I skal se!

Har du set Gossip Girl før? Vil du se det?

// I have recently started watching Gossip Girl for the second time. I’m amazed of how much I have actually forgotten about the show. I still love the show just as much as the first time I saw it. I can highly recommend it if you haven’t seen it yet.
Have you seen it? Do you want to see it?

Follow me on bloglovin
Follow me on instagram
Follow me on snapchat; simone1998x

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHAT I LISTEN TO: STONECOLD