DAGENE I BERLIN

JEG TAGER I SOMMERHUS

Jeg vil blog lige informere jer om, at jeg tager hjem til en veninde her i aften, hvor vi i morgen tidlig vil køre over til Vestkysten, og så vil vi tage et smut i sommerhus med en ca 7 piger fra min skole.

Jeg tager mit kamera med og vil forsøge at tage nogle lækre billeder til jer, mens jeg er derovre, men kan intet love – jeg kan jo blive distraheret af alt for godt selskab 😉

Skærmbillede 2016-07-31 kl. 16.45.10Picture found on weheartit.com

De indlæg, der kommer på bloggen til og med fredag vil derfor alle være planlagte indlæg. Dog har jeg skrevet dem præcist som jeg normalt ville, så I intet mærker.

Til alle gymnasieelever: Nyd jeres sidste uge med sommerferie.
Til universitetsmennesker og andre: Nyd jeres alt for lange ferie – er misundelig.

Hvornår starter du i skole?

// I will be going to a friends house this evening, where we tomorrow morning will go the West Coast here in Denmark. We are 7 girls from the school, who have found a cute little summerhouse near the beach. I’ll be bringing my camera, so I hope that I won’t be too distracted from the great company to take a few pictures for you guys.
Until then I have planned this weeks blogposts, so you won’t really notice that I’m gone. 
I’ll start in school next week, and I’m actually looking so much forward to it. When will you all start in school again? //

Follow me on bloglovin
Follow me on instagram
Follow me on snapchat; simone1998x

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAGENE I BERLIN