DER HAR VÆRET STILLE

DAGENE I BERLIN

Jeg tænkte, at jeg lige ville dele med jer, hvad jeg nåede at opleve de dage jeg var i Berlin. På den måde kan I måske få lidt inspiration, hvis I selv skal til Berlin en dag.

DAG 1: Aaaaalt for lang en køretur
Vi skulle først lige køre til Berlin, og endte desværre i en masse kø, så turen blev lidt længere end planlagt. Heldigvis havde vi hjemmebagt kage, sodavand, lækre sandwich og kortspil med til at gøre turen lidt kortere.
Da vi endelig havde fået checket in på Best Western Ost Berlin (placeret lige ud for samariterstrasse u-bahn, og ved siden af en lækker og billig bager) tog min veninde og jeg u-bahnen hen mod Alexanderplatz, hvor vi gik rundt og kiggede på markeder, fik shoppet lidt tøj i mall’et der og spist noget lækkert pizza i mall’es foodcourt.

DAG 2: Shoppedag
13682335_10210339243703603_1823106646_o
Vi shoppede godt nok først i dette center på dag 3, men det passede lige til, at give lidt inspiration til shoppesteder
Vi blev enige om, at vi havde brug for en shoppedag – så turen gik mod Kurfürstendamm, som er en gade med alt for mange lækre butikker. Vi gik rundt og fik shoppet en masse lækre ting (mest tøj..), noget lækkert frokost (blogindlæg om dette kommer senere) og blev godt ømme i fødderne. Da vi havde været på hotellet en times tid mødtes vi med hendes forældre ved Berlinmuren, hvor vi fik en lækker burger på en glutenfri restaurant.

DAG 3: Sight-seeing og regnvejr
Skærmbillede 2016-07-31 kl. 16.29.50Her ses toppen af Brandenburger Tor
Vi startede ud med at tage hen for at se Checkpoint Charlie, hvorefter vi tog til Rittersport butikken, hvor jeg fik lavet min egen plade chokolade. Derefter begyndte det at regne, hvilket gjorde at vi fandt det nærmeste shoppingcenter (Mall of Berlin), og gemte os derinde et par timer. Vi endte med at shoppe mere på dag 3, end på vores egentlige shoppedag. Til frokost gik vi hen til centerets foodcourt og fik noget lækkert, stærkt indisk mad.  Så smuttede vi hjem til hotellet, hvorefter det lynede og tordnede. Da det endelig stilnede hen tog vi hen for at se jødemonumenterne, museumsøen og Brandenburger Tor. Til aftensmad spiste vi samme sted, som vi fik frokost dagen før (kæde-restaurant).

DAG 4: Hello Denmark
Vi fik spist noget hurtigt morgenmad fra bageren ved siden af og derefter gik turen bare tilbage mod Danmark.

Som I forhåbentlig kan fornemme, så har jeg haft en super dejlig tur. Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg tager til Berlin.
Derudover glæder jeg mig meget til efterhånden at vise, hvad jeg har købt i Berlin. Jeg kan dog allerede røbe, at mit bedste køb var et par billige solbriller.

Har du været i Berlin før? Hvad lavede du der?

// I was in Berlin a few days this week, and wanted to tell you guys a bit about, what I actually did, when I was there – to give you some inspiration for your next Berlin trip. We went to Alexanderplatz the first day in the evening, when we arrived. Had some great pizza for dinner, and then went back to our hotel (Best Western Ost Berlin) and fell asleep. On day 2, we went shopping at Kurfürstendamm. Day 3 was a sightseeing day with loads of rain, making our own rittersport, and us ending up being in a lovely mall spending more money than on our actual shopping day. 
All in all, it was a great trip – I can highly recommend going to Berlin – and I know I’ll visit the place again.
Have you ever been there before? What did you do in Berlin? //

Follow me on bloglovin
Follow me on instagram
Follow me on snapchat; simone1998x

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DER HAR VÆRET STILLE