PINCET MED LYS

DER HAR VÆRET STILLE

Der har været stille på bloggen det sidste par dage af den simple årsag, at jeg har været i Berlin med en veninde og hendes familie. Jeg havde egentlig sat mig for, at jeg ville planlægge dagenes indlæg, men jeg kunne mærke på mig selv, at jeg havde brug for at koble fra og lige holde et par dages ferie.

Jeg er dog hjemme igen de næste par dage, og er fuldt ud klar til at blogge for jer igen! Derudover så glæder jeg mig meget til at vise, hvad jeg har købt i Berlin.

berlinLige et par telefonbilleder fra Berlin. Der vil komme et blogindlæg i løbet af de næste par dage med, hvad jeg egentlig lavede i Berlin.

Har du været i Berlin før? Hvad synes du om det?

// The blog has been really silent for the last couple of days. I went to Berlin with a friend of mine, and her family. I decided not to plan the blogposts, since I felt the need for just having a little vacation and relaxation without the blogging. But I’m back now, and I can’t wait to blog for you guys again.
Have you been in Berlin before? //

Follow me on bloglovin
Follow me on instagram
Follow me on snapchat; simone1998x

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PINCET MED LYS