DIY: CITAT BILLEDRAMME

PINCET MED LYS

thumb_IMG_2780_1024

For en måneds tid siden fik jeg væltet min kaktus ud over min hånd, og det var bestemt ikke pæne ord, der kom ud af min mund. Min mor foreslog så, at jeg kunne tage hendes pincet med lys i, for at kunne se bedre, hvad det egentlig var jeg sad og rev ud af min hånd.

Jeg syntes virkelig, at den var smart, så jeg valgte at fortælle min farmor, at jeg også ønskede mig sådan en (min mor fik sin af min farmor). Da jeg så havde kørt min farmor et par gange, både til akupunktur, men også ud og hjælpe hende med at købe en gave til min far, valgte hun at give mig min egen pincet, som tak for hjælpen.

thumb_IMG_2782_1024

Jeg er simpelthen SÅ glad for den, den er bare så fin. Derudover er der et meget lille, men virkelig godt spejl i – perfekt til når man skal plukke øjenbryn.

Det er i hvert fald stensikkert, at denne fine sag får en fast plads i min taske.

Som I kan se, så er den fra mærket La-Tweez. Jeg ved, at hun har købt den på coolfemale.dk, men de gamle modeller kan engang imellem købes i Matas.

Har du også sådan en smart pincet?
Er det noget du ønsker dig?

// My grandmother gave me this lovely gift recently as a thank-you-gift for driving her around. It’s a lovely tweezer with light in and a mirror. It’s so cute, and has a lovely container, which makes it perfect to fit in every handbag. I love it!
Do you have one as well? //

Follow me on bloglovin
Follow me on instagram
Follow me on snapchat; simone1998x

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY: CITAT BILLEDRAMME