GOODIEBOX JULI

DIY: CITAT BILLEDRAMME

Skærmbillede 2016-07-21 kl. 14.26.02

Jeg elsker en god DIY, og det er også noget som jeg elsker at dele med mine kære læsere, så det er hvad dagens indlæg skal handle om i dag!

Denne DIY er rigtig nem, og kræver ikke store evner, så det er altså noget, som alle kan være med på.

Det er nemlig sådan, at jeg længe har haft en 3D ramme stående på mit værelse, som bare har manglet at få sat nye billeder i, fordi de andre ikke rigtigt var mig mere. Nu her, hvor jeg så går hjemme i ferien, besluttede jeg mig for at nu skulle jeg lave om på dét, og få sat nogle nye billeder i.

Skærmbillede 2016-07-21 kl. 14.26.13

Som nogle af jer måske ved, så elsker jeg citater, og jeg elsker at tage billeder – så at kombinere de to ting var en fantastisk idé, jeg fuldførte.

Jeg fandt en masse billeder som jeg har taget igennem årerne (mest på ferier), og så gik jeg ellers igang med at finde en masse citater på nettet, som jeg syntes passede rigtig godt til mig, som jeg så satte sammen med billederne – og voila, så simpelt var det!

Skærmbillede 2016-07-21 kl. 14.26.19

Rammen er købt i Bilka for en to års tid siden, – det var faktisk en julegave fra mine forældre – men de plejer at have noget lignende stadigvæk til en 150-300kr, så det er en helt fair pris synes jeg.

Her er billederne, som jeg fik lavet, hvis I vil se dem ordentligt:

alonetogetherdanceintheraindreamplankillemwithkindnessliveinthemomentyouwanttomeetdontletabaddayfallstandupifyouwantsomethingpositivethinkingprovethemwrongthinkaboutthings

Hvad synes I om min “nye” billedramme?
Har du selv noget lignende?

// I’ve had this 3D frame standing in my form for almost two years now, which I have wanted to put new pictures in – and now I have done it! I decided to do it with pictures I have taken myself, and then I found some quotes, which I putted on the pictures. I really like how it turned out.
Do you like it? Do you have anything similar? //

Follow me on bloglovin
Follow me on instagram
Follow me on snapchat; simone1998x

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOODIEBOX JULI