ZIPLINE VINGSTED

GOODIEBOX JULI

Jeg har i dag været et smut på posthuset for at hente juli måneds goodiebox, og den er bare fin!

Jeg vil i dette indlæg vise jer, hvad der er i produkterne, og efterhånden som jeg får testet produkterne både fra denne boks og de andre, kommer der reviews på bloggen.

thumb_IMG_2836_1024Juli måneds goodiebox er navngivet; The Energy Box – så jeg var meget spændt inden jeg så produkterne. Derudover er 5/6 produkter fullsize, så det er jo altid lækkert!

thumb_IMG_2840_1024Naked Lips – Aftersun lipbalm //39kr
Det produkt som jeg glæder mig allermest til at prøve, er faktisk denne super fine læbepomade. Jeg er ved at have brugt alle mine læbepomader op, og er derfor igang med at prøve lidt af hvert for at se, hvad der skal være en fast inventar i min håndtaske. Det er en læbepomade, der er lavet af økologiske produkter og så dufter den bare som en citrusdrøm!

thumb_IMG_2843_1024Myprotein – skinny cookie // 19kr
Det næste produkt, der fangede min opmærksomhed var denne cookie. Jeg kan rigtig godt lide størrelsen på den – sådan en dejlig lille snackstørrelse. Jeg leder nemlig efter små snacks til pauserne i skolen, men som stadig er sunde. Så hvis de her, virkelig smager som en drøm, vil jeg med glæde købe nogle af dem hjem til de hårde skoledage.

thumb_IMG_2841_1024Gosh Copenhagen – Mineral waterproof eye shadow // 90kr
Denne øjenskygge er så fin og pigmenteret (har lige prøvet den på min hånd). Jeg er vild med at farven har lidt shimmer i – den passer nemlig rigtig godt til alle mine matte nude farver. Bonus er at den er waterproof, hvilket jeg synes er superfedt når man tænker på, at vi bor i Danmark.

thumb_IMG_2839_1024Youth lab – Daily sunscreen SPF50 // 170kr
Min første tanke da jeg så dette produkt var, at den nok burde have været i maj/juni boksen. Sommeren er ved at være ovre os, og så behøver man altså ikke rigtig solcreme mere. DOG ved jeg, at jeg skal til de varme lande i efteråret, så der glæder jeg mig meget til at teste den af, især fordi SPF’en er så høj som den er. Bonus er, at den vidst skulle indeholde lidt dækkeevne, der tilpasser sig den enkeltes hud, hvilket lyder meget interessant.

thumb_IMG_2838_1024Kueshi – Anticellulite booster // 150kr
Det er ingen hemmelighed, at mange har strækmærker og appelsinhud – og jeg vil da gerne indrømme, at jeg er én af de mange, og jeg er bestemt ikke glad for det. Derfor glæder jeg mig meget til at prøve denne creme, for at se om det egentlig virker. Jeg er dog meget skeptisk, for jeg tror ærlig talt ikke det virker. Men jeg vil teste produktet med åbent sind.

thumb_IMG_2837_1024Eleven Australia – Miracle hair treatment // 150kr
Det sidste produkt i min boks for denne måned er denne hair treatment, der lover guld og grønne skove. Den dufter af kokus – personligt elsker jeg kokus, men der er rigtig mange i min omgangskreds, der ikke kan fordrage det, så jeg er spændt på at se, om de kan holde mig ud, haha. Den skulle hjælpe og beskytte mod klor, solskin, varmebehandling og fornyer ødelagt hår. Personligt kommer jeg nok mest til at bruge den mod solskin og som heat styling, så lad os krydse fingre for at den virker.

Alt i alt er jeg meget glad for min goodiebox denne måned – jeg glæder mig i hvert fald til at få afprøvet mine nye produkter.

Har du modtaget denne måneds goodiebox?
Hvad synes du?

// A little review of this months Goodiebox, and what it contained //

Follow me on bloglovin
Follow me on instagram
Follow me on snapchat; simone1998x

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ZIPLINE VINGSTED