NY BLOG - NY START?

MIN GAMLE BLOG?

Jeg har nu fået bestilt domæne og fået ordnet mange andre kedelige ting i forhold til, at jeg flytter over hos bloggerspoint.

Jeg er stadig meget i tvivl med hensyn til om jeg vil flytte hele min blog herover, eller om jeg vil lade den være, hvor den er nu (blog her).
Jeg tror dog, at jeg er kommet frem til en konklusion med, at jeg starter denne her blog op helt på ny, og hvis jeg så vil henvise til tidligere indlæg, så kan jeg altid linke til det.

En ting er i hvert fald helt sikkert; Jeg sletter ikke den gamle blog, da der er gode minder i det. Men det er nok meget sundt at få en ny start og få en ny tavle at starte på.

Jeg håber meget, at I har lyst til at følge med – også selvom det er lidt af noget rod det næste stykke tid, da jeg lige skal lære det hele.
Følg mig endelig på bloglovin og instagram – det hele bliver opdateret når jeg er flyttet 100% over på dette domæne, så frygt ikke, at I misser noget.

Jeg glæder mig til at blogge for jer!

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NY BLOG - NY START?